Bli med på gratis test av Ut i NORD Bedrift

Langt om lenge kan vi endelig lansere Ut i NORD sin egen bedriftsmodul. Med denne kan arbeidsgivere legge forholdene bedre til rette for sine ansatte. Ut i NORD Bedrift fungerer slik at arbeidsplassene får sin egen bruker på Ut i NORD. Kontaktperson sender informasjon til arbeidsplassens ansatte med informasjon og oppfordring om å bli med. Sånn sett vil Ut i NORD kunne fungere som et tiltak for å skape miljø, fremme god helse og kanskje også bidra i arbeidet med holde sykefraværet som lavt mulig.

Under Toppliste bedrift vil informasjon om arbeidsplassene som deltar framgå. Besøkstall fra bedriftssiden teller også med på de øvrige topplistene for person og kommune. Nord-Troms Friluftsråd inviterer små og store arbeidsplasser til å bli med. I forbindelse med lanseringen av Ut i NORD Bedrift 2020 kan private og offentlige bedrifter og arbeidsplasser bli med gratis.

For mer informasjon kontakt daglig leder Hugo Tingvoll, 975 20 450 - Påmelding gjøres ved å sende e-post til post@utinord.no. Oppgi bedriftens/arbeidsplassens navn og kontaktperson.

Påmelding Ut i NORD bedrift