Har Ut i NORD gjort noe med deg?

Bedre helse og økt livskvalitet. Det er slik vi ønsker at Ut i NORD skal fungere. Men gjør det det? Betyr Ut i NORD noe for deg? Kanskje har du opplevd å komme i bedre form ved å dra på tur i hjemkommunen og i nabokommunene? I så fall ønsker vi å høre ifra deg. LES MER

Kanskje er din historie så god at andre bør få vite om den? Vi ønsker at avisene og NRK i Troms skal bry seg om Ut i NORD. For å få flest mulig med trenger vi at så mange som mulig kjenner til Ut i NORD. Derfor jobber vi for å få oppslag i aviser og media. Historien om han som satt på en fjelltopp og så ambulanseflyet tok av, er en slik historie. Han visste at det var det han som kunne vært pasient i det ambulanseflyet. Men fjellturene hadde gitt han bedre helse.

Har du noe positivt å fortelle? I så fall veldig bra hvis du kan gi oss tilbakemelding ved å bruke skjemaet HER

Klarer vi å få med enda flere?
Så langt i år har Perletur 1 668 deltakere. Når vi trekker ifra personer utenfra ser vi at cirka 10 prosent av innbyggerne er er med på Ut i NORD. Det er et gledelig høyt antall. Men hva de resterende 90? Kanskje målet bør være å få med enda flere? I så fall kan kanskje du hjelpe oss med å få fram informasjon slik at enda flere blir fristet til å bli med.

Har du husket å bestile 2019-kruset?
Helt til slutt. Mange har sendt inn sin bestilling for årets Ut i NORD-krus. Men av de mange som ligger an til å klare krus-kravet, som er minst 7 forskjellige turer (6 for barn under 10 år), har fortsatt ikke bestilt. Noen har kanskje glemt, mens andre ikke ønsker å kjøpe kruset. Til dere siste skal vi ikke mase for mye.

Men til deg som ønsker også årets Ut i NORD-krus, du bestiller ved å kjøpe i nettbutikken vår HER

Vi trenger å vite hva Ut i NORD betyr for folk i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Nå er det valgt nye politikere for de neste fire årene. Bør de få innspill om at friluftsliv, naturopplevelser og fysisk aktivitet er viktig for innbyggerne?