Påmeldingen er åpnet til friluftsskolene (som er gratis!)

Det er klart for påmelding til sommerens friluftsskoler. Vi takker Gjensidigestiftelsen som gjør det mulig å gjennomføre friluftsskolene uten deltakeravgift :-)

Det blir også i år arrangert friluftsskoler i Nord-Troms, for 10. gang!

Har du lyst til å gjøre noe artig og lærerikt i sommerferien? Hva med å lære mer om friluftsliv og prøve mange forskjellige uteaktiviteter? Da er våre friluftsskoler midt i blinken.

Nord-Troms Friluftsråd arrangerer i år Friluftsskoler i Nord-Troms. Her er oversikten over når de planlegges å gjennomføres.

Kåfjord: uke 25 (18. juni - 21. juni) FULLT, ingen ledige plasser! Det er mulig å sette seg på venteliste om det skulle komme avmelding.

Skjervøy: uke 26 (24.juni - 28. juni) Det er blitt en ledig plass!

Nordreisa: uke 27 (1.juli - 4. juli) FULLT, ingen ledige plasser! Det er mulig å sette seg på venteliste om det skulle komme avmelding.

Kvænangen: uke 27 (1.juli - 4. juli) FÅ LEDIGE PLASSER

Hvem kan være med: Alle som dette skoleår går i 4.-7. klasse.

Utstyr: Ikke noe annet kreves enn klær og sko for nordnorske sommerdager, samt sitteunderlag, drikkeflaske og dagstursekk.

Ledere: Våre dyktige ledere har kunnskap om friluftsliv og det å være i aktivitet med barn og ungdom.

Deltakeravgift: GRATIS

Det er begrenset plass på hver friluftsskole (første-mann-til-mølla-prinsippet).

Programmet: Fisking, bål og utemat, kart og kompass, førstehjelp og livredning, bading, natursti, lassokasting, spikking, leirliv, turer, ekspedisjon, overnatting i telt og andre artige leker og aktiviteter i friluft. Kan variere noe fra friluftsskole til friluftsskole.

Praktisk informasjon om friluftsskolen kommer på utinord.no når tiden nærmer seg. Det vil også sendes ut eget program for skolen per e-post.

Påmelding friluftsskoler
Hvilken Friluftsskolen melder du deg på?
Tillater du at det blir tatt bilder som blant annet legges ut på nettside og sosiale medier fra friluftsskolen?