Nå er det endelig klart hvordan årets Ut i NORD gjennomføres

Vi anbefaler alle å bruke vår nettside til å registrere årets Ut i NORD-turer. Samtidig er det bra dersom vi får testet ut den nye appen Stikk UT!

Vi hadde gledet oss til en app som skulle kommunisere med vår nettside, slik at det var det samme om turene ble registrert på app eller på utinord.no, men slik har det ikke blitt.

I tillegg har appen for mange feil og mangler til at vi kan anbefale en fullstendig overgang fra utinord.no til app. Stikk UT! Norge arbeider kontinuerlig med å gjøre appen bedre. Og bedre kommer den til å bli, men om det vil bli sømløs overføring mellom app og nettside, og om appen blir så god som det vi forventer, vet vi ikke.

Hva som skjer med Ut i NORD 2025 får tiden vise. Det som er sikkert, er at våre mange frivillige i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy sammen med Nord-Troms Friluftsråd står på for å gjøre tiende utgave av årets Ut i NORD til den aller beste.

Mange flotte turer venter. Allerede flere av dem åpnet. Vi ønsker våre mange Ut i NORD-deltakere god 17. mai-feiring og lykke til med årets Ut i NORD

Ta kontakt dersom du trenger hjelp med koder eller om det er noe annet du lurer på.

Hilsen Nord-Troms Friluftsråd og ivrige ildsjeler som står på for Ut i NORD