Aktiviteter

Aktiviteter for folkehelse

Aktiviteter som fremmer folkehelse

I Nord-Troms kommunene er det mange aktiviteter som fremmer god folkehelse. Vi jobber med å ordne en oversikt over hva som finnes av tilbud. Mangler vi noen, tips oss gjerne på post@utinord.no

Skjervøy kommune

  • "Aktiv på dagtid": På Skjervøy møtes en gjeng for felles turer på dagtid hver tirsdag kl 11.00. Dette er åpent for alle. De har en egen Facebook-side for informasjon her. For spørsmål kontakt turlederne Marit Sakka (97508127), Inger Bolstad (99259379), Svein Iversen (97954960), Terje Bolstad (48001611).
  • "Senior sprek" arrangeres av Frisklivssentralen på Skjervøy. Link til Frisklivssentralen på Skjervøy finner du her. De har flere åpne aktiviteter i løpet av uka.

Kåfjord kommune

  • "Aktiv på dagtid": I Olderdalen arrangerer Olderdalen jeger- og fiskeforening ukentlige turer til Savvan på onsdager kl 12 fra idrettshallen. De har en egen Facebook-side som du finner her. Kontaktperson er Randveig Soleng 90956255


Nordreisa kommune

  • "På tur med Turtøttene i Nord-Troms Turlag" arrangeres av Nord-Troms Turlag en tirsdag hver måned. Det er gratis å delta og du trenger ikke være medlem av DNT. For turglade folk i alle aldre. Turprogram finnes her.
  • "Gå med oss" arrangeres av Nordreisa Demensforening. Her møtes de hver onsdag 11.30 v/Bios for mosjon, frisk luft og sosial aktivitet. Turene publiseres på Facebook-gruppen "Hva skjer i Nordreisa"


Kvænangen kommune

  • Frisklivssentralen i Kvænangen har mange aktiviteter. Du kan leste ned timeplanen for gruppetilbudene de har under. Sjekk deres nettside her.
Timeplan for Frisklivssentralen i Kvænangen