Vi klatrer, men vi vil høyere. Bli med på høstens Ut i NORD-konkurranser

Ut i NORD er nå bare tretti personer unna magiske 2 000 deltakere. Fantastisk at så mange er med og går Ut i NORD-turer. Men vi gir oss ikke der. Nå er målet å sprenge både den og grensa for 30 000 gjennomførte turer.
Derfor drar Nord-Troms Friluftsråd i gang følgende høst-konkurranse:

1. Registrer din arbeidsplass som Ut i NORD Bedrift. Alle gjennomførte turer i 2020 teller med.

2. Klarer du å få med ekstra Ut i NORD-deltakere? I så fall er du kvalifisert for premie så snart den du verver har gjennomført sine to første turer.

Ut i NORD Bedrift

Alle årets bedrifter som er med på Ut i NORD Bedrift og de om verver nye til Ut i NORD er med i trekningen av Ut i NORD-hengekøyer og andre flotte premier. På forsiden av Ut i NORD HER er det et skjema som fylles ut for å bli med på Ut i NORD Bedrift. Etter at vi har mottatt skjema sender vi nærmere informasjon om registreringen videre og hva vi kan tilby av premier og gaveartikler.

Verv nye til Ut i NORD

Fyll ut skjema under for de du verver. Kravet for at du skal gjøre deg fortjent til premie er at den du verver gjennomfører minst 2 forskjellige turer fra 15. september og fram til sesongslutt 2. november. Jo flere du verver, jo større er sjansen for at det blir premie til deg.

Høstverving Ut i NORD