Til høsten kommer Ut i NORD-boka. Bestill allerede nå og få rabatt

Nord-Troms Friluftsråd har engasjert Jan R. Olsen til å lage praktboka om turer i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Det blir en flott bok der mange av turene som har vært med i Ut i NORD siden starten i 2015 er med. Turene presenteres både i tekst og bilder. På de mange flyfotoene er turløypene tegnet inn. De aller fleste flyturene ble gjennomført i fjor. Siste del med fotografering fra lufta gjøres i sommer. I boka, som blir på cirka 330 sider, vil mer enn 150 turer bli presentert. Både nærrmiljøturer tett på der folk bor, og turer som ligger lenger unna og krever mer, blir med i boka. I tillegg vil de mange tema-artiklene bidra til å gjøre boka allsidig og god.

Vårt ønske er at boka skal bli populær både for de som bor her og for tilreisende. Ikke minst for de mange med røtter i Nord-Troms tipper vi boka vil bli godt likt. Utgangspunkt for å lage en flott bok er det aller beste. Først og fremst den mektige naturen med de mange turmulighetene og Ut i NORD, men ikke minst Jan R. Olsen lange erfaring med å lage vakre bøker fra Nord-Troms, er viktig for at resultatet skal bli så bra som det vi ønsker.

Boka kommer for salg i midten av oktober. Det vil da koste kr 399,-. Det er mulig å bestille allerede nå og få boka for kun kr 349,-. Porto kommer i tillegg hvis du ikke har anledning til å hente boka i en av våre kommuner. Tilbudet gjelder til 1. august. Bestill boka her:

Vi trenger bilder til boka

Flyfoto er en viktig del av boka. Vel så viktig er bilder av folk på tur. Vi har fått inn mange bilder, men vi trenger fortsatt flere. Naturen er viktig, men vel så viktig er det med bilder som viser folk på tur. Husk også god oppløsning. Alle som bidrar med bilder i boka er med i trekningen av fine turpremier. Bilder som blir brukt belønnes også med boka.

Send bilder til post@utinord.no