Påmelding til webinar med Ellen B. Sandseter 3. desember

3. desember kl. 13:00-14:15 inviterer Nord-Troms Friluftsråd og Finnmark Friluftsråd til webinaret «Risikobasert lek i barnehagen» med Ellen B. H. Sandseter. Etter foredraget åpnes det opp for spørsmål. Invitasjonen går ut til barnehager som er med i friluftsrådenes nettverk.

Ellen Beate Hansen Sandseter er professor ved barnehagelærer-utdanningen ved DMMH i Trondheim, hvor hennes fagfelt er barns fysiske og motoriske lek med vekt på spennings- og risikofylt lek i barnehagen.

Hun tar tydelig til ordet for å vektlegge betydningen av barns rett til fri lek, utelek og lek hvor barn utforsker sine egne og omgivelsenes grenser og muligheter, og er på den måten en sterk talskvinne mot det vestlige samfunnets økende sikkerhetsfokus.

I tillegg har hun forsket på tema som hvordan barns omgivelser påvirker lek og aktivitet, barns trivsel og medvirkning i barnehagen, og ulykker og skader blant barn i barnehager.

Påmelding gjøres ved å fylle ut skjema nedenfor innen mandag 30. november. Skriv navn, e-postadresse og hvilken barnehage du representerer. Link til foredraget (Teams-møte) vil bli sendt ut til e-postadressen du oppgir i påmeldingen.

Vel møtt til et spennende foredrag!

Påmelding til webinar med Ellen Beate Sandseter