Påmelding til friluftsskoler sommeren 2020

Har du lyst til å fylle sommerferien med noe spennende, lære mer om friluftsliv og prøve forskjellige aktiviteter? Bli med på friluftsskole! Vi inviterer deg som er mellom 10 og 13 år til å delta på morsomme sommerdager med gamle og nye venner. Friluftsskolene arrangeres i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy i uke 26 (22.-25./26. juni).

Programmet vil variere fra friluftsskole til friluftsskole, men her er litt av det du kan oppleve: Fisking, høsting, naturen som spiskammers, bål, niste i det fri, kart og kompass, bading og vannaktiviteter, natursti, lassokasting, spikking og kløyving, leirliv, ekspedisjon, oppsetting av telt eller lavvo og andre morsomme leker og aktiviteter i friluft.

For å være med på friluftsskole, trenger du ikke noe annet enn klær etter været, gode sko, matpakke, drikkeflaske og en dagstursekk. Friluftsskolene blir gjennomført med smitteverntiltak. Dette betyr at det blant annet ikke blir overnatting på årets friluftsskoler.

Meld deg på ved å 1) Fylle ut skjemaet nedenfor og 2) Gå deretter til betaling i vår nettbutikk.

Skjema for påmelding:
Deltatt på friluftsskole tidligere
Tillatelse til å ta bilder og bruke bilder i sosiale medier og markedsføring

Gå til betaling.

OBS! Du må altså både fylle ut skjema OG gjennomføre betalingen for å være sikret plass på friluftsskolen! Det lønner seg å være tidlig ute da det er et begrenset antall plasser.