Ut i NORD-krusene klar for henting rett før jul

Porsgrund Porselænfabrik opplyser at de tar sikte på sende krusene 29. november. Holder de avtalen betyr det at vi for første gang kan ha krusene klar for henting før jul. Mer informasjon kommer når vi vet noe mer.

Nå er årets Ut i NORD over. Etter mange påminnelser antar vi at alle som ønsker krus har fått bestilt. Dersom du glemte, så har vi bestilt noen ekstra. Vi selger disse så lenge vi har har. LES MER

Også i år blir det Ut i NORD-krus med flott motiv fra Gunn Vottestad. Som tidligere er det Porsgrund Porselænfabrik som produserer kruset.

Kravet for å gjøre seg fortjent til kruset er at minst 7 forskjellige turmål besøkes. For barn under 10 år er kravet 6 turer.

Som tidligere er det utlevering på rådhusene i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. De som ikke bor i noen av disse kommunene kan be om å få kruset tilsendt. i så fall kommer porto i tillegg.

Krus bestilles i vår nettbutikk HER

I nettbutikken er også mulig å kjøpe Ut og Plukk-krus (for alle i Nord-Norge som plukker bær). Vi har også disse produktene med Ut i NORD-design: refleksvest, t-skjorte, buff, lue, sitteunderlag, samt turkart for Nord-Troms.