Vi har trukket Lekende Lett-premiene!

Hverdagen til mange ble snudd på hodet da koronaviruset stengte skoler, barnehager og fritidstilbud, noe som førte til mer tid hjemme for de fleste. Nord-Troms Friluftsråd startet derfor opp med Lekende Lett, et aktivitetstilbud som skulle inspirere til å være i aktivitet og ta i bruk nærnaturen og hagen på en smittefri og lekende lett måte. Startskuddet gikk 26. mars. I vår aktivitetsbank kunne du velge mellom 22 ulike uteaktiviteter. I tillegg kom vi i løpet av påsken med tre Påskespesial-aktiviteter. Konkurransen er nå avsluttet og vi har kåret og trukket 12 heldige vinnere.

Da vi avsluttet registreringen fredag 24. april, kunne vi med stor glede konstatere at Lekende Lett har generert imponerende mye aktivitet rundt om i Nord-Troms! Hele 70 personer i alle aldre har gjennomført minst fem aktiviteter og registrert seg på utinord.no. Takk til alle som har delt bilder med oss på Facebook og Instagram, se de alle fine bidragene i fotoalbumet på Facebook-siden vår.

I tillegg til de totalt 25 aktivitetene våre, kunne alle som deltok finne på egne aktiviteter. Her alt det morsomme og kreative dere har funnet på selv:

Skøytet, klatret, vært på sykkeltur, sparketur og sparkesykkeltur, syklet på verandaen, vært på snøskutertur, laget skiløype i hagen, vært på ro- og fisketur, isfisket, sovet i telt ute, på fjellet og i stua, sovet i snøhule, hatt utekino, måket og hoppet på trampolina, måket masse snø, måket verandaen, hoppet ned i dypsnøen fra verandaen, bygd snøborg, laget snødinosaur, farget snøen blå, spilt fotball i snøen, laget bærbart bål, hatt bålkonkurranse, hatt akekonkurranse, snørekjøring på akebrett, rattkjelke og ski og plukket påskeris.

Premietrekning

Blant alle de 70 som har registrert seg på utinord.no har vi nå trukket premiene, og her er vinnerne:

Sovepose: Vilde Larsen

Termos: Magnus Hansen

Hodelykt: Aslaug Marie Henriksen

Kompass: Flóki Höskuldsson

Turkniv: Simon Milian Karlsen

Spikkebok: Sander Nikolai Simonsen

Sitteunderlag: Emil Haugsnes og Annveig Jenssen

Buff: Birch Eriksen og Kaisa P. Winther

Gratulerer! Premier kommer i posten.

13. april kåret vi vinnere av Lekende Lett Påskespesial. Vinner av PÅSKETRE: Elisabeth Hansen Hætta. Vinnere av SOFATID: Sander Johnsen Andersen og Marie Benonisen. Alle tre har fått Ut i NORD-buff og – sitteunderlag. Gratulerer!

Selv om Lekende Lett er over for denne gang, oppfordrer vi alle til å fortsette å utforske og ta i bruk nærnaturen. Se oversikten over alle aktivitetene her. Her finner du også noen nye aktivitetstips som passer nå som våren er i ferd med å ta over for en seiglivet vinter.