Klarer vi magiske 40 tusen gjennomførte turer?

Årets Ut i NORD er inne i sine siste dager, men fortsatt har vi noen få dager på å oss for å klare målet. Bra hvis du vil være med og hjelpe oss med å nå 40 tusen-målet.

Vårt andre mål for sesongen, var 2 400 deltakere. Det har vi allerede klart. Det kan være greit å se tilbake på 2020, da det også ble satt rekorder. I fjor hadde vi 2 030 deltakere som gjennomførte 32 321 turer. Takk til dere alle som har bidratt til at årets Ut i NORD har blitt så vellykket. Neste år blir vi kanskje enda større?

Ut i NORD Svett & God

Har du fått med deg Ut i NORD Svett & God, der det handler om å sette seg personlige mål? Det fine er at du har både 2022 og 2023 på deg for å klare ditt mål. Så lang er det 39 personer som har meldt inn at de blir med. Selv har jeg satt meg det personlige mål om å klare samtlige turer innen høsten 2023.

Les mer og meld deg på HER

Årets Ut i NORD-krus og skål er her

Det er klart for henting i Nordreisa og Skjervøy. I Kåfjord kan det hentes fra torsdag. Håper å få utlevert til Kvænangen også i løpet av uka. Alle får egen e-post når dere kan stikke innom for å hente. Kanskje du glemte å bestille? Vi har bestilt en god del ekstra, så det er ikke for sent. Anbefaler spesielt vår nye skål, eller te-krus uten hank som det også kalles.

Se bilder og bestill i nettbutikken HER

Kanskje du vil vippse?

Litt uhøflig kanskje, men vi prøver oss likevel. Det er gratis å være med på Ut i NORD, og slik skal det fortsette. Men det koster å legge forholdene til rette med en god nettside, skilting, merking, klopplegging, bord og benker etc. Vi drister oss derfor til å spørre om det er noen som tar utfordring om å vippse kr 10,- pr. gjennomført Ut i NORD-tur i løpet av 2021. Og da maksimalt kr 250,-.

Vipps til 63 92 46. Du har kanskje sett dette skiltet allerede? Neste år vil det komme opp flere. Alle som vippser er med i trekningen av div. Ut i NORD-premier (hengekøye, refleksvester, luer, t-skjorter og sitteunderlag)

Har du innspill til Ut i NORD 2022?

I all hovedsak fortsetter vi med de samme turene både i 2022 og 2023. Ut i NORD Svett & God er en grunn til det. Det betyr at alle de litt mer krevende turene blir med de to neste årene. Noen enkle/grønne turer kan bli benyttet. Det kan også komme med 2-3 nye turer i hver kommune. Kvalitet blir et stikkord neste år. Vi ønsker å gjøre turbeskrivelsene bedre. Vi vil satse enda mer på skilting og merking.

Send gjerne e-post til post@utinord.no dersom har forslag som kan gjøre Ut i NORD både større og bedre.

Når Ut i NORD avsluttes 1. november, er det bare 25 dager til årets JuleSPREK er i gang. Mer info om det kommer senere.