233 personer var med på JuleSPREK

JuleSPREK-sesongen ble avsluttet fredag 28. februar, og nettsiden er dermed stengt for registrering. Totalt deltok 233 personer som til sammen gikk 3024 turer. Det synes vi er både sprekt og imponerende! Flott å se at så mange har kommet seg ut tross mørketid, førjulsstri og en vinter med mye vær og vind.

I Kåfjord gikk 97 personer til sammen 1454 turer, det vil si omtrent 15 turer per turgåer. Kåfjord er derfor trukket ut som vinner av 10 000 kroner til videre arbeid med friluftsliv og folkehelse. Gratulerer!

I tillegg har vi trukket 12 vinnere som får vår Ut i NORD-refleksvest. De heldige vinnerne er:

-Inger Anne Witte
-Reidar Eilertsen-Wassnes
-Rolf Hjellnes

-Therese Holien
-Linda Mari Larsen
-Ingvild Jørgensen

-Are Ludvigsen
-Johannes Nikolai Bertelsen
-Áigin Turunen

-Frank Karlsen
-Stine Alice Sjøtun
-Cissel Samuelsen

Gratulerer til alle vinnere! Dere blir kontaktet av oss.

Vi vil rette en stor takk til alle medhjelperne vi har ute i kommunene. Dere gjør en fantastisk innsats, som vi i Friluftsrådet setter stor pris på.

Det er gode forhold for å grynne, gå på truger, gå på ski, sparke, rusle og ake selv om JuleSPREK-sesongen er over. Friluftsrådet oppfordrer alle til å komme seg ut på vintertur i den fantastiske naturen vi har i Nord-Troms.

Vi er godt i gang med planlegging av årets Ut i NORD. Det blir åpning av noen turer allerede 15. mai. Følg med her på nettsiden og Facebook for mer info.