Her er årets Ut i NORD-brosjyre

I år med 140 vakre turer i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy

Ut i NORD skal i år gjennomføres for 9. gang. Gled deg til grønne, blå, røde og noen ganske få svarte turer, på kryss og tvers i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. I år med 35 turer i hver kommune. 140 turer totalt.

Brosjyren sendes til husstandene i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Det blir også lagt ut på butikker etc. De som ikke bor i en av våre kommuner kan be om få den tilsendt. Bestill i nettbutikken HER

Det er også mulig å lese årets Ut i NORD-brosjyre digitalt HER

Forhåpentligvis vil våre mange deltakere (1 940 i 2022) merke at kvaliteten i år blir noen hakk bedre. Dette ved bedre sporlogger, flere bilder, kontaktpersoner på alle turer og turbeskrivelser som gjør det lett å finne fram. Det er ikke bare på utinord.no kvaliteten skal løftes. Det samme gjelder ute i terrenget der skilting og merking av turene skal forbedres, der det er behov for det.

Årets sesongstart blir lørdag 13. mai. Langt i fra alle turer vil være klare til da. Ikke minst snøforholdene bestemmer når turene kan åpnes. Brosjyre kommer til husstandene kommer i år som tidligere.

Her ser du turene i våre fire kommuner:

Skjervøy

Nordreisa

Kåfjord

Kvænangen