Frisk erstatning for Aktiv på dagtid som tar korona-pause

- Unngå mest mulig sosial kontakt, er oppfordringen fra helseminister Bent Høie. Det betyr dessverre stopp for Aktiv på dagtid på Skjervøy ut året. Men god helse er viktig. Ikke minst helseministeren er opptatt av det. Derfor kommer det nå på plass en erstatning for Skjervøys populære tirsdagstur.

"Aktiv på Skjervøy minutt for minutt" er navnet. Selv om den faste gjengen i Aktiv på dagtid er målgruppen, kan også andre være med. Start allerede nå. Når nyttårsaften er over teller vi opp og trekker premier blant de som har vært med. Mørketiden nærmer seg. Ikke minst da er det viktig å ikke bli sittende inne.

Reglene er enkle:

1. Påmelding til "Aktiv på Skjervøy minutt for minutt" gjøres på skjemaet under. Alle som melder seg på innen søndag 15. november er med i trekningen av 3 Ut i NORD-refleksvester og 3 Ut i NORD-munnbind.

2. Skriv ned når du går tur, eller er fysisk aktivitet utendørs på annen måte. Husk at det er mye som gjør godt for kroppen. Også snømåking, arbeid i hagen, når du går på butikken etc. må med i registreringen i tillegg til de vanlige gåturene i marka eller etter veien.

3. I skjemaet som sendes inn ved årets slutt skriver du ned antall turer/økter og antall minutter med fysisk aktivitet.

4. Her er premiene du kan vinne:

Middag for to på Hotell Maritim Skjervøy

Sitteunderlag, t-skjorte, lue, buff, munnbind og refleksvest. Alt med Ut i NORD-design.

5. Vær mest mulig aktiv og skriv hvert minutt. Vinnersjansen øker i takt med antall gjennomførte minutter med fysisk aktivitet.

6. Fredag 27. november starter årets JuleSPREK. Fram til jul "åpnes" 12 flotte nærmiljøturer på Skjervøy (og i nabokommunene) som du kan gå i mørketiden og i adventsdagene. For mange vil det kanskje være den aller viktigste turaktiviteten i ukene før jul.

God tur og lykke til!

Hilsen Aktiv på dagtid og Nord-Troms Friluftsråd

Påmelding "Aktiv på Skjervøy - minutt for minutt"
Er du med i Aktiv på dagtid Skjervøy