JuleSPREK byr på fine turer i mørketiden

Kvænangen, Nordreisa og Skjervøy har i år som tidligere 12 turer hver. For å unngå langstrakt kjøring har Kåfjord 24 turer, fordelt fra Djupvik til Manndalen. Som vanlig åpnes turen hver fredag i advent, der de første er klar for besøk fra fredag 25. november.

JuleSPREK gjennomføres som tidligere, dvs. med en viss grad av hemmelighet, slik mye ellers er når det nærmer seg jul.

Våre mange frivillige har også i år funnet fine nærmiljøturer som passer for denne tiden av året med mørketid og innspurt til jul.

Hver fredag åpner hver kommune tre nye turer. Det nye i år er altså at Kåfjord har dobbelt så mange turer, som betyr at folk i Djupvik, Olderdalen, Birtavarre og Manndalen ikke trenger å kjøre rundt i hele kommunen for å gå på tur.

Men som for Ut i NORD, vil nok mange av våre turgåere benytte anledningen til å dra på tur, ikke bare i sitt eget nærmiljø, men også i andre bygder og kommuner.

Etter 25. november kommer det nye turer 2., 9. og 16. desember. Dermed er alle turen klar for besøk i god tid før jula ringes inn.

Hva med et JuleSPREK-sitteunderlag?

Vi trekker ut 3 stk. premier i hver av våre fire kommuner etter at JuleSPREK er over. Hvis du ønsker vårt JuleSPREK-sitteunderlag, kan det kjøpes i nettbutikken HER for kr 185,-.