Er du klar for JuleSPREK 2019?

Fredag 29. november starter vi JuleSPREK - en turaktivitet som foregår i hele desember og utover vinteren. Dette er en annerledes adventskalender, med 3 nye turer i hver av de fire kommunene Nordreisa, Kåfjord, Skjervøy og Kvænangen hver fredag i adventstiden.

Det publiseres tre nye turer i hver kommune hver fredag i advent: 29. november, 6. desember, 13. desember og 20. desember. Sprekere adventskalender enn dette skal du lete lenge etter! JuleSPREK byr på korte nærmiljøturer tilpasset mørketiden som passer både for store og små. De fleste turene kan gås til fots, men noen egner seg også godt med ski eller truger. Se etter skilt der turene starter og kodeskilt eller kodeark ved turmålet.

Fra 20. desember er det mulig å besøke alle turene, og nytt av året er at det er mulig å registrere turer på utinord.no helt frem til 28. februar. Her finner du også turbeskrivelser. Alle som er med, har anledning til å kjøpe vårt flotte JuleSPREK-sitteunderlag til kr 150,-. Du finner det i nettbutikken.
Vi trekker også refleksvester blant alle som registrerer turer på utinord.no.

Noen av turene går i værhardt terreng, og årstiden byr på mye spennende vær. Vi oppfordrer derfor til å ta med klær og utstyr etter forholdene, selv på korte turer. Husk hodelykt, også om du legger i vei i dagslys. Mange av JuleSPREK-turene går til gapahuker eller andre plasser hvor det er fint å raste og fyre bål. Ta gjerne med nista, varm drikke og noen vedkubber hvis du ønsker litt ekstra førjulskos.

God tur!