Er du klar for en solid utfordring? Nå lanserer vi Ut i NORD - Svett og God

Hva med en skikkelig Ut i NORD-utfordring der du ikke konkurrerer med andre enn deg selv? Hvor høyt du legger lista bestemmer du selv. God tid har du også. Startskuddet for Ut i NORD - Svett og God går nå. Du har tiden helt fram til utgangen av 2023-sesongen med å klare målet ditt.

Fortsatt er det mye igjen av årets Ut i NORD. Et tips kan være å ikke utsette til neste år. Kom derfor i gang allerede i år.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under. I så fall er du med i trekningen av mange fine Ut i NORD-premier (turkart, hengekøye, luer, sitteunderlag, t-skjorter, buff, munnbind, refleksvester. Alt med Ut i NORD-design).

Vi foreslår fem forskjellige utfordringer. Passer ikke noe av disse, åpner vi for at du kan lage din egen utfordring. Våre forslag til utfordringer er:

1. Alle de grønne turene i alle kommunene

2. Alle turer som kan gjennomføres med rullestol

3. Alle de røde turene i alle kommunene

4. Alle turene i din kommune

5. Alle turene i alle kommunene

6. Klare 100 turer

7. Lag din egen utfordring

Det er ikke bestemt hva som blir premier, men mye fint og bra kan vi love. Ymber har allerede sagt at de vil være med og bidra slik at vi kan kjøpe inn premier til Ut i NORD - Svett og God. Følg med. Mer informasjon kommer.

Tar du utfordringen og blir med? Meld deg på og du er i gang (skjema for at du har klart målet kommer senere).Det blir få endringer i turprogrammet fra i år til neste år, og sannsynligvis ingen endringer i 2023.

Ut i NORD - Svett og god
Jeg setter meg følgende mål fram til 31. oktober 2023