Fullt på alle sommerens friluftsskoler

ALLE DE 5 FRILUFTSSKOLER SOM GJENNOMFØRES I SOMMEREN ER NÅ FULLBOOKET. SEND E-POST TIL POST@UTINORD.NO HVIS DET ER ØNSKELIG Å STÅ PÅ VENTELISTE. HUSK I SÅ FALL Å OPPGI KOMMUNE.

Har du lyst til å fylle sommerferien med noe spennende, lære mer om friluftsliv og prøve forskjellige aktiviteter? Bli med på friluftsskole! Nord-Troms Friluftsråd arrangerer friluftsskole i Nordreisa og Kåfjord mandag 21.-torsdag 24. juni og i Kvænangen og på Skjervøy mandag 21. juni-fredag 25. juni. Vi inviterer deg som er mellom 10 og 13 år til å delta på morsomme sommerdager med gamle og nye venner.

Programmet vil variere fra friluftsskole til friluftsskole, men her er litt av det du kan oppleve: Fisking, høsting, bål og utemat, kart og kompass, bading og vannaktiviteter, natursti, lassokasting, spikking og kløyving, leirliv, ekspedisjon, overnatting i telt eller lavvo og andre morsomme leker og aktiviteter i friluft.

Våre hyggelige og dyktige ledere står klare med et variert og spennende opplegg og gleder seg til artige dager i friluft.

For å være med på friluftsskole, trenger du ikke noe annet enn klær etter været, gode sko, drikkeflaske og en dagstursekk.

Påmelding:

I år har vi en gledelig nyhet: Friluftsskolen er gratis! Påmelding gjøres på deltager.no innen 7. juni.

Påmelding friluftsskole Kvænangen

Påmelding friluftsskole Nordreisa nr. 2, 28. juni - 1. juli

Påmelding friluftsskole Nordreisa nr. 1, 21. -24. juni (Fullt) - send e-post til sunniva@utinord.no for å stå på venteliste

Påmelding friluftsskole Kåfjord (Fullt) - send e-post til sunniva@utinord.no for å stå på venteliste

Påmelding friluftsskole Skjervøy (Fullt) - send e-post til sunniva@utinord.no for å stå på venteliste

Eventuell avmelding må også skje innen 7. juni, på e-post til oss.

Mer informasjon om program og pakkeliste legges ut på utinord.no, og sendes også ut til alle påmeldte når det nærmer seg friluftsskolen.

Friluftsskolene gjennomføres i henhold til gjeldende smittevernregler.

Årets friluftsskolebrosjyre finner du her