Bli med og vinn premier - Ut i NORD-konkurranse arrangeres i Friluftslivets uke

September starter med Friluftslivets uke. Det markerer vi med en Ut i NORD-konkurranse, der målet er å få så mange som mulig ut på tur. Klarer vi det? Bli med du også slik at starten på høsten blir sprek med mye frisk luft og mange fine naturopplevelser. Les mer og se at det er flotte premier å vinne.

Ut i NORD-konkurransen har som mål å få med både de som allerede er aktiv, men ekstra bra dersom vi klarer å få enda flere med på Ut i NORD. 1 847 er allerede aktive turgåere. Det å passere 2 000 i løpet av Friluftslivets uke må være målet.

Det er mange muligheter for å vinne premier. Det eneste som kreves er at du er aktiv i perioden 1-13. september. Her er det som gir vinnersjanser:

1. Rekrutter en ny Ut i NORD-deltaker. Går vedkommende minst 5 Ut i NORD-turer (kan være til samme turmål), er dere begge mer i trekningen.

2. Gå minst 10 Ut i NORD-turer (kan være til samme turmål).

3. Meld deg på Ut i NORD Stikk & God. Du setter deg personlige mål, som du satser på å nå før Ut i NORD 2023 er over. Les mer HER

4. Meld på din arbeidsplass på Ut i NORD Bedrift. Det gjør du HER

5. Få dine kollegaer til å gå så mange turer som mulig. Blir det premie er dere alle med og deler den.

I samarbeid med Vissi trekker vi ut premier med en samlet verdi kr 10 000,- Gavekortene kan brukes både i Ut i NORD sin nettbutikk, og butikker i våre kommuner.

Frist for å sende inn: 15. september

Konkurranse - Friluftslivets uke 2022
Min deltakelse (flere kryss er mulig)