Registrer Lekende lett-aktivitetene dine her

Koronaviruset preger fortsatt hverdagen og for mange betyr det mer tid hjemme, også i påsken som nærmer seg. Trenger du tips til hva du skal finne på?

Lek og aktivitet ute i friluft er artig, sunt og smittefritt om det gjøres på rette måten. Derfor ønsker Nord-Troms Friluftsråd å invitere alle med på aktivitetskonkurransen «Lekende lett» som starter i dag og varer til mandag 19. april. På aktivitetsarket finner du 26 uteaktiviteter du og de du bor med kan gjøre sammen i nærområdet. Gjennomfører du minst fem av disse og fyller ut skjema som legges ut på våre nettsider, er du med i trekningen av flotte premier 😊

Slik gjør du:

1) Gå ut og lek!

2) Skriv ut aktivitetsarket og heng det opp på kjøleskapet eller en annen plass. Kryss av i skjemaet etter hvert, slik holder du oversikt over dine aktiviteter.

3) Del gjerne bilder med oss! På facebook: Legg inn bilde i kommentarfeltet. På Instagram: Merk bildene med #utinord og #lekendelett. Kreative bidrag blir premiert underveis!

4) Når du har gjennomført minst 5 aktiviteter, gå inn på utinord.no og registrer deg og dine aktiviteter i skjema som legges ut. Fyll ut ett skjema per deltaker! Send inn innen mandag 19. april.

5) Nå er du med i trekningen av buff, sitteunderlag, termos, turkniv, kompass, hodelykt og en sovepose!

Vi ønsker å minne om at aktivitetene skal skje på en helsemessig forsvarlig måte, hvor man til enhver tid følger myndighetenes smittevernregler.

Aktivitetskonkurranse LL 2021
Hvilke aktiviteter har du gjennomført?

Kryss av nedenfor!