20. desember åpner vi fjerde og siste luke i JuleSPREK-kalenderen

I dag åpner vi fjerde og siste luke i vår JuleSPREKE adventskalender. Dette betyr at det i de fire kommunene Nordreisa, Kåfjord, Skjervøy og Kvænangen er til sammen 48 turmål tilgjengelig. Dette er korte turer i nærnaturen som er tilpasset mørketid, førjulsstri og rolige romjulsdager. Nytt av året er at du kan registrere turer på utinord.no helt fram til 28. februar!

Kanskje du vil bidra til at din kommune vinner? Når JuleSPREK avsluttes trekker vi beste kommune. Den kommunen som imponerer mest når det gjelder antall deltakere og gjennomførte turer vinner 10 000 kroner til videre arbeid med friluftsliv og folkehelse. I tillegg trekker vi i alle kommuner 3 vinnere som hver får vår nye flotte Ut i NORD-refleksvest. Alle som deltar kan også kjøpe JuleSPREK-sitteunderlag for kun kr 150.

Nedenfor ser du hvilke turer som åpner i dag. Se fullstendig oversikt over alle de fine turene og registrer deg på utinord.no.

Turene som åpner i dag:

Nordreisa

Badevannet (NY)

Rongadalen, første vannet

Fridtjofbakken/hoppbakken (NY)

Kåfjord

Fyret i Olderdalen

Nomedalen

Savvan, Olderdalen

Skjervøy

Bålplassen ved foten av Skattørfjellet

Isakeidet, toppen av 5 km-løypa

Trollet, trimkassa på varden

Kvænangen

Storfurua, Riidevarrevannet

Lysløypa (til tavla), Burfjord

Kraftverket, Alteidet

Flere av JuleSPREK-turene går i lysløyper eller andre preparerte skiløyper. Her er det plass til både skiløpere og fotgjengere, men vi oppfordrer folk som ferdes til fots her å bevege seg på en slik måte at man unngår å tråkke i selve skisporet.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og god tur!